Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda kinuski muru patukka
Tuotteen Panda kinuski muru patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 16.10.2013
35-grammainen kivasti panda-tyyliin stailattu ohut patukka, jossa palat ovat kivan ohuita ja epäsymmetrisiä. Kinuski on mukana pieninä daimmaisina lohkareina, ja sitä on patukassa 12%. Paloissa onkin runsaasti rouskuteltavaa. Kinuski on hyvän makuista, hieman suolaista ja muistuttaa tosiaan pitkälti daimia. Suklaa on tuttua pandan maitosuklaata, joka mielestäni ei ole parasta mahdollista, vähän sellaista "pääsiäismunasuklaata". Kinuski kuitenkin peittää suklaan pahimmat makuvirheet.

Ohuet palat ovat oikea valinta tämän tyyppiselle patukalle, jossa imeskely on kovien palasten takia aika lailla mahdotonta. Alussa patukka maistuu paremmalle, mutta kun kinuskia alkaa kertyä yhä enemmän hampaankoloihin, alkaa makeus matkan varrella tökkiä ihan liikaa, niin että viimeinen pala on jo täydellisen ökymakea. Liiallinen makeus pudottaa pisteet kahteen.

Saara 25.09.2012
Onpas ohuita ja jänniä, epäsymmetrisiä paloja. Maitosuklaa ei ole kovin kummoista kuten ei Pandalla yleensäkään, mutta pienet krokanttisattumat tuovat vähän mielenkiintoa tuotteeseen. Kokonaisuus on makea, mutta palat niin vaatimattoman kokoisia, ettei ensiksi mainittu haittaa. Murskeet saisivat kyllä olla vähän isompia. Ei tässä oikein luonnetta ole, eli aika keskinkertaiseksi jää.

Eeva-Liisa 09.04.2012
Miellyttävän makuiset kinuskinpalat hyvän suklaan seassa! Kinuski on tarpeeksi kovaa tehdäkseen suklaan rakenteesta mielenkiintoisen. Pandalle ominainen makeus toimii tällä kertaa hyvin ohuessa palassa kinuskin kanssa.

Aki 03.04.2012
Vahvan kinuskinen ja maistuihan siinä aavistuksen suklaakin. Liian imelää minun makuuni. Sinänsä pidin siitä, että kinuski oli joukossa muruina eikä levynä.

Kirsi I 05.03.2012
Litteä patukka, runsaasti kinuskimurua sattumina. Rapea kivuski on aina hyvää ja tässä se onnistuu peittämään vaatimattoman maitosuklaan maun hyvin

Maija 28.02.2012
Maitosuklaan joukossa dajm-henkisiä kinuskimuruja. Ei kovinkaan makeaa, joten kokonaisuutena ihan syötäväksi kelpaavaa.

Miriam 25.02.2012
Tuotteen ulkonäkö on hieman epäilyttävä. Maku on makean maitosuklainen. Joukossa on jotain omituisia, hieman kovia rämmäleitä, jotka tuovat mieleen nekut. Maussa voimakasta kinuskisuutta. Selvää ns. karkkisuklaata.

Sanni 24.02.2012
Makeaa maitosuklaata, jossa joukossa paljon pieniä karamellin murusia. Yhdistelmänä loistava, karamellin muruset rouskuvat kivasti suussa ja vaikka suklaa on hyvin makeaa, niin kokonaisuudessaan tämä on tosi hyvää.

Laura 24.02.2012
Kinuski maistuu taustalla ja murut rapisevat hampaissa ihan mukavasti, mutta suklaa on kyllä aivan liian mietoa, makeaa ja "pääsiäismunamaista" omaan makuuni.

Marika 24.02.2012
Sokkosuklaa, veikkaan uutta Panda murua. Tuoksu on toffeinen ja lisukkeen mausta tulee mieleen kotona keitetty kinuski. Siitä hyvästä vaihdan tämän yltiömakea tuotteen pisteet kakkosesta kolmoseen.

Oskari 24.02.2012
Maitosuklaa on perus pandaa. Seassa "daim-patukkaa". Hyvä sulkaa, mutta alkuperäinen Daim on parempaa... Sokkotestissä näitä kahta kyllä saattaisi olla vaikeaa erottaa. Tässä kuitenkin Daim-palat kohtuullisen pieninä.

Jarkko Karhunen 12.01.2012
Maitosuklaan seassa on runsaasti rouskuvaa kinuskia. Jos kinuski ei olisi muruna, voisin suutuntuman seurauksena luulla tätä Daimiksi. Makuhan tosin on ihan eri kuin edellämainitussa. Kinuskimurskeet maistuvat hitusen verran sille sokerisiirappinamulle, mitä mumo aikoinaan valmisti uunipellillä. Suklaa maistuu selvimmin ja on aikalailla perustavaraa. Kokonaisuus on todella makea ja se onkin suurin tuotteen synti. Kyllähän tällaisen pienen patukan helposti popsii ilman ongelmia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet