Leader Vegeway

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda smoothie valkosuklaamustikka
Tuotteen Panda smoothie valkosuklaamustikka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,08 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Anita 02.12.2013
Valkosuklaalla päällystettyjä juttuja. Ei ainakaan rusina, kun ovat niin eri kokoisia ja oudon mallisia. Hallowen namusia? Pari juttua suuhun ja hup, sinne meni valkosuklaan maku. Seuraavaksi tunnistin mustikan maun, mutta tämä on jotain kummallista, tahmeeaa ja liian kovaa hyytelöksi/marmeladiksi. Loput maistias paloista kerralla suuhun, niin tuli sopiva suklaamustikka sekoitus naposteltavaksi.

Aki 30.11.2013
Valkosuklaalla kuorrutettua mustikkaa. Ei tätä erityisen suklaiseksi tuotteeksi voi kuvailla. Valkosuklaa maistuu alussa hivenen, mutta mustikka jyrää hyvinkin nopeasti suklaan alleen.

Saara 27.11.2013
Valkosuklaarusina ei käsitteenä oikein sytytä, eikä nyt kyllä makukaan. Perinteiset suklaarusinat ovat siis edelleen minun juttuni. Lyhyesti, ja piste.

Olli P 18.11.2013
Eri kokoisia, ei kuitenkaan isoja valkosuklaisia papanoita marjaisella tuoksulla. Ovat sitkeitä ja kuivahkoja; jää välillä hieman hampaisiin kiinni, mutta se oli odotettavissa. Alussa tulee nimenomaan valkosuklaan makeus, mutta pian myös marjainen maku tulee. Ihan hyvin tasapainossa ovat; makeus hieman etualalla enemmän. Ei tätä marjaa nyt metsämustikaksi erota, mutta kyllä tämän nyt marjoista nimenomaan mustikaksi mieltää. Ihan hyvä tasapainoisella maulla oleva kiva pikku naposteltava. Kolmosen ja nelosen väliin ja kallistuu ylöspäin tällä kertaa. Positiivinen fiilis tästä jäi.

Veli-Matti 13.11.2013
Valkosuklaamustikoita. Selkeä mustikanmaku, selkeä valkosuklaanmaku. Sopivassa suhteessa koko setti. Suorastaan suoraviivaisen määrätietoinen. Suklaarusinoilla on nyt vakavasti otettava kilpailija!

Kirsi I 12.09.2013
Maistettuani ensin sarjan mansikkamaitosuklaaversion, en enää odottanut suklaalla kuorrutettuja mustikoita. Pienten pehmeitten rakeitten pinnalla valkosuklaa on ihan niin rasvaista ja imelää kuin valkosuklaa yleensäkin. Seuraava maku, joka maistuu, tuo jostain syystä mieleeni saippuan. Mustikan maku tuntuu vasta viimeisenä, kun irrottelem hampaisiin tarttuvaa marmeladia hampaista. Siltikin tämä tuo minulle mieleen mummon saunasaippuan, joten pisteet tippuvat, vaikka paketti hehkuttaakin tämän sisältävän aitoa mustikkaa ja omenaa.

Nina M 14.05.2010
Pandan omintakeinen valkosuklaalla pinnoitettu mustikkarae. Tuoksultaan hyvin äkkimakea ja äikeä. Mitä makuun tulee niin en kyllä maista mitään valkosuklaata vaan se valkoinen pinta muistuttaa maultaan enemmän jotain jugua kuin suklaata. Jos puree niin hampaat on takuuvarmasti ihan mähnässä, mutta jos imailee niin maistaa myös sen aidon mustikan. Omenaa en maista vaikka kuinka monta raetta popsisin. Jälkimaku on hitusen tympeä.

Satu 23.04.2010
Valkosuklaapäällysteisiä hampaiden kokoisia ja vähän näköisiäkin pieniä paloja. Sisällä on jotain mustikasta tehtyä jatkovalmistetta tai sitten ko. marjat ovat viimeisen metsäreissun jälkeen muuttuneet kuutioiksi. Maku on ok, valkosuklainen ja marjainen, mutta olisin kaivannut jotain enemmän. Sekä kokoa, että makua.

Iikka 23.04.2010
Kivannäköisiä valkosuklaarusinoita jotka tuoksuvat jo kauas makealta. Jaa, liekkö sisällä sittenkään rusinaa. Varsin miellyttävä perusmaitosuklaa sulaa suussa salamaannopeasti kohta paljastaen sisällä vaanivan marjan tai minkälie maun. Maku on kyllä varsin hauska, mutta tulee mieleen lapsuusajan rautatabletit (jotka olivat kylläkin karmeita). Näitä ahmii varmasti kourakaupalla, mikä on toki hyvä että huono seikka. Rautatablettinen jälkimakukin.

P.S. PJ kertoi tämän sisältävän mustikkaa fiilistellessäni vielä suuhun jääneitä jäämiä pikkusattumista, ja kyllä on todettava että sehän se onkin....

Jarkko Karhunen 23.04.2010
Pinenpieniä vauvanhampaan muotoisia valkoisia palasia, joissa kuoren läpi paistaa tummempi aines. Tuo tummempi aines on kumimaista, kuivatun hillon oloista punertavaa marjaisen makuista kamaa. Yksitelleen popsittuna valkosuklaan makua ei huomaa lainkaan, koska suussa pyörii vain marjainen maku, mutta kun suuhun heittää parikymmentä (kyllä, nämä ovat todella pieniä) pääsee valkosuklaan maustakin osalliseksi. Silloin kun suklaata suussa vielä on, on maku hyvässä tasapainossa marjaisuuden ja valkosuklaisuuden välillä. Lopuksi suklaa kuitenkin katoaa ja suuhun jää hieman turhan kirpakka marjan maku. Marjan makua en tunnista siitä huolimatta, että tiedän mitä sen pitäisi olla. Pieni koko ärsyttää, sillä näitä joutuu lappamaan suuhun koko ajan lisää. Makunsa puolesta ihan ookoo keskivertokamaa.

Antti H 23.04.2010
Valkosuklaanoppia? Tarkempi tutustuminen paljastaa, että sisällä on jotain marjaista. Suklaata tässä on niin vähään, että se ei oikeastaan maistu ollenkaan. Olisiko tämä jotain terveystuotetta? Kuitenkin ihan jees.

Janne J 23.04.2010
Ulkoasusta päätellen valkosuklaalla päällystettyjä marjoja. Suklaata, tai tuota valkoista päällystettä on aika niukalti, eli suu tapaa lähinnä marjaisen maun. En kyllä osaa oikein sanoa, että mikä marja on kyseessä, eli ehkä se ei ole maultaan luonnollisimmasta päästä, ei kuitenkaan huono. Koska makeutta on vähän, kuvittelisin että tässä on terveellisempi vaihtoehto tavallisten karkkien mässytykselle. En ehkä ostaisi näitä nautiskeluun, vaan enemmänkin välipalamutusteluun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet