Laatusuklaa

PANDA Suklaalevyraadissa

Panda Suomi mustikka-vaniljakonvehteja
Tuotteen Panda Suomi mustikka-vaniljakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Panda -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 04.04.2019
Vaatimattoman näköisiä pötkylän muotoisia pieniä konvehteja, joissa on erittäin paksu suklaapohja Pandan tuttua maitosuklaata, ja sisällä maitotryffelitäytettä ja mustikkamarmeladitäytettä. Kokonaisuus on pandamainen eli ylimakea, jääkaappikylmänä pystyn näitä syömään mutta siltikin raikkautta olisin kaivannut rutkasti lisää. Suklaata olisi saanut olla suhteessa paljon vähemmän, ja marmeladissa olisi saanut olla enemmän raikasta marjan makua. Lisäksi en pidä tuotteen kääreestä, mielestäni räikeänvihreät päät ja siniset pallurat eivät tuo mieleen mustikanvarpua... Kakkonen.

Annamari 12.11.2016
En kauheasti pidä pakkauksen designista ja jotenkin tuo Suomi-teema ei sovi näihin konvehteihin. Mutta sehän ei ratkaise vaan maku. Tuoksu on miedon maitosuklainen ja täytteenä on valkeaa kreemiä ja mustikkaista hillomaista juttua. Täyte on sopiva kiinteydeltään, ei liian valuva. Mustikka maistuu selkeästi! Itse suklaa on puolestaan halvan oloista ja jotenkin rakeista. Keskivertohyvää, jopa aavistuksen keskivertoakin parempaa. Mustikka maistuu loppuun asti.

Olli P 21.12.2013
Maitosuklaakonvehti marjaisalla tuoksulla, joka kätkee sisällensä maitotryffelitäytettä ja mustikkahilloa. Maitotryffeli- ja mustikkatäyte ovat kiinteää sekä pehmeää; mustikka hieman juoksevampaa mutta pysyy kasassa. Riittää mutuskeltavaksi asti ennen massoittumista. Makeaahan tämä on kuten arvata saattoi, mutta valitettavasti mustikan maku jää aika pahoin sivurooliin tässä tuotteessa. Kermaisen makeaa tämä on alusta loppuun lyhyehköllä jälkimaulla. Mustikka yritää välillä ponnistella esiin, mutta jää taustalle. Ei makeus mitenkään ylitseampuva ole ja onhan tämä ihan ok tuote, mutta päällimmäiseksi fiilikseksi jäi pieni pettymys kun odotukset oli marjaisammalle maulle. Mustikalle isompaa roolia, kiitos!

Timo H 18.12.2010
"Patrioottinen" konvehti, jossa ohut suklaakerros on yhdistetty mustikka- ja maitotryffelitäytteeseen. Täyte on jokseenkin juoksevaa, eikä mustikan maku tule ainakaan liiaksi esille. Kokonaisuus on makea ja laadukkaan oloinen. Jos on pakko löytää valittamisen aihetta, olisin itse toivonut täytteen olevan kiinteämpää...

Jarkko 05.12.2009
Isänmaallisuus tuntuu selkeästi olevan tällä konvehdilla pääteemana. Toivottavasti makuunkin on kuitenkin vähän panostettu. Rasia sisältää Suomen lippuihin yksittäiskäärittyjä maitosuklaakonvehteja, yhteensä 36 kappaletta. Konvehdeissa on kahdenlaista täytettä. Päälimmäisenä on ohuempi kerros mustikkahilloa ja sen alla valkoista täytettä, joka tuoteselosteen avulla paljastuu maitotryffelitäytteeksi. Konvehti on varsin makea, jopa niin makea että minulla alkaa parin jälkeen kitalakea kutittamaan oikein toden teolla. Maku, joka näissäkin suklaissa kuitenkin on pääasia, on miellyttävän. Mustikan maku ei ole liian päällekäyvä, kuten ei ole minkään muunkaan ainesosan, ellei sokeria yksin lasketa sellaiseksi.

Päivi 05.12.2009
Oikein kaunis rasia. Juuri sopiva suomalaiseksi, kun on sinistä ja valkoista ja kuin olisi siniristilippumme. Konvehtin kääreessä onkin lipun kuva. Tuoksuu hyvälle maitosuklaalle. Makeaa, makeus tulee ensin suuhun. Täyte hieman valuvaa, mutta koossa pysyvää silti. Sisällä on vaaleaa maitotryffelitäytettä ja mustikkamarmeladia sen päällä. Nam! Todella hyvä yhdistelmä. Ensimmäisessä palasessa oli mustikkaa aika vähän, mutta toisessa palasessa mustikkaa on enemmän. Juuri sopivaa suomalaiseen tai ainakin minun makuuni. Maitosuklaata, maitokreemiä ja mustikkaa. Naminami! Kyllä kelpaa. Ehdottomasti yksi parhaista mitä on tullut maistettua. Jälkimaku on mukavasti sekoitettu noihin kolmeen. Tätä voisi ahmia tosiaan enemmänkin. En löydä vikoja tästä tuotteesta. Kertakaikkisen täydellinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset