Laatusuklaa

BEN & JERRY'S Suklaalevyraadissa

Ben & Jerry's topped love is... mini cup
Tuotteen Ben & Jerry's topped love is... mini cup valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ben & Jerry's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 04.04.2019
Maistelin tätä ystävänpäivän tienoilla valikoimiin lätkäistyä varianttia 100ml pikkupurkista puulastalla, ja huomasin että sisältö onkin itse asiassa eri kuin isossa purkissa. Tämä on riisuttu malli, sisältäen vain karamellin makuista (fariinisokerilla maustettua) jäätelöä, valkosuklaan makuisia maissicrunch-sattumia sekä pinkkiä kuorrutetta. Isossa versiossa on näemmä lisäksi suolaisen kinuskin paloja ja keksipyörre. Kaiken lisäksi isossa versiossa sattumissa on sydämiä, tässä vain tavallisia pötkylöitä. Höh.

Tuote ei ole kyllä hääppöinen. Kaakaovoita ei ole lainkaan, ja minusta kuorrute maistuu hyvin teennäiseltä ja jotenkin eltaantuneen rasvan maku tulee mieleen. Jäätelössä ei maistu karamelli yhtään. Parhaita varmaan ovat crunch-sattumat, joissa maistuu reilusti maissi. Heikko tuote, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset