Leader Vegeway

MIRABELL Suklaalevyraadissa

Mirabell mozartkugeln
Tuotteen Mirabell mozartkugeln valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Mirabell -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Marsipaanit, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Sara 15.02.2017 : Aivan vertaansa vailla oleva täydellinen suklaamakeinen. Hinta tosin korkea.

Miia 27.12.2012 : Mainion näköinen pallero, jossa tummahko suklaakuori kätkee sisäänsä kahta erilaista nougat'a - vaaleampaa ja tummempaa, suklaisempaa nougat'ia - sekä ihan sisimmäiseksi marsipaanisydämen. Tummahko suklaakuori on maultaan aavistuksen kitkerähkö, kaakaoisuuden maistaa selvästi. Ja nougat on nougat'ia, eli rasvaista, makeaa... Yhdessä suklaakuori ja nougatsisus muodostavat tyylikkään kombinaation - nougat peittää tumman suklaakuoren liikakitkeryyttä, samalla suklaakuori taittaa nougatsisuksen liikamakeutta ja tuo makuun syvyyttä. Marsipaanisydän tuo makuun pienen pähkinäisen aromin, positiivista on, ettei marsipaani puske liikaa maussa esille. Ainakin marsipaani tuo kivaa haukkuvastusta. Hyviä palleroita ovat, oikein onnistunut, tyylikäs, ehkä enempi aikuiseen makuun sopiva makuelämys. Sopivat hyvin kahvin/konjakin/punaviinin kyytipojaksi joulupöytään.

NEo 14.11.2012 : Wienissä tuli muutamia eri valmistajien Mozartkuulia maistettua. Kaikissa maistui enemmän tai vähemmän alkoholi, marsipaani ja voimakas tumma suklaa ja muoto muistutti enemmän pientä Brunbergin suukkoa kuin kuulaa. Omaan makuuni kaikki olivat maukkaita, mutta ei niitä ihan uskaltaisi vierasvaraksi ostaa. Nämä Mirabelin kuulat poikkeavat siten, ettei alkoholin makua löydy ja muoto on todellakin kuula. Maku on oikein maukas ja tasapinoinen. Ei ehkä kuitenkaan tartu ensimmäisenä käsiin makeishyllyltä (pääsyynä hinta), mutta kyllähän nämä uppoaa jos tarjotaan. Plussana mainittakoon, että näitä löytyy Suomestakin tosin kuin muiden valmistajien versioita.

suklaahirviö 04.02.2009 : Makunautinnon nerokkuus piilee sen kerroksellisuudessa: ensin tummaa suklaata, sitten se ihana sisus, nougatin tyyppistä juttua, pistaasia - mitä kaikkea ihanaa maailmassa onkaan. Eri mauista muodostuu se täydellinen harmonia. Mikään niistä ei yksin olisi kaksinen, mutta kun ne soittavat yhteen niin - wau!
Voi kulua pitkiä aikoja ilman Mozartin kuulia, mutta niiden luo palaa silti aina uudestaan ja uudestaan.

Katja 04.11.2008 : Lähes täydellinen yhdistelmä suussa sulavaa tummaa suklaata, vaaleaa ja tummaa nougaata ja jotain pistaasimömmöä. Voi antaa sulaa suussa niin, että yksi maku kerrallaan tulee esiin ja sekoittuu ihanasti toisiinsa. Toisaalta myös ihana "mussuteltava". Hirveän monta kuulaa ei pysty kerralla kuitenkaan syömään :(

Mozartkegelkugel 23.09.2008 : Tää on niin parasta suklaata! Ihanan makuisia kuulia, vaikka liiallisesta syömisestä saattaakin tulla mahakipuja;)

lizah 14.04.2008 : Suhtauduin tähän vähän kriittisesti noloa myöntää, mutta tuon mozartin ruman kuvan takia;) Mutta hei tämähän olikin hyvää!Tummahkoa suklaata jonka sisällä HYVÄÄ marsipaania ja ilmeisesti pistaasia?Siis tähän päädyin :Älä arvostele ulkonäön perusteella!

Yam-Yam 30.11.2007 : Ehdottomasti parhaita suklaita mitä löytyy. Sopivan paksu tummasuklaa kuori antaa hyvän lähtömaun. Eri makujen sekoitus kruunaa lähes täydellisyyden.

Heiska 04.11.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet