Laatusuklaa

CHIEF CHOCOLATE OFFICER Suklaalevyraadissa

Chief chocolate officer Chardonnay
Tuotteen Chief chocolate officer Chardonnay valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chief chocolate officer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 03.12.2019
Ehta valkosuklaa. Rasvainen ja liukas koostumus. Joku pienehkö maku on läsnä. Lisäksi tämä ei ole tavallisen valkosuklaan tapaan supermakea. En saa kiinni mausteesta, ehkä sitrusmainen. Varsin miellyttävä valkosuklaaksi, ei hyökkää eikä hönkäile päälle. Miellytävä jälkimaku.


Annamari 07.11.2019
Sokkomaistelu: Valkosuklaata, jonka seassa on ehkä paahdettua mantelia tai vastaavaa. Itse valkosuklaa on peruskamaa ja sattumia on todella harvassa, esim. vaan yhdessä palassa kolmesta. Jälkimaku on huono eikä tuote toimisi herkutteluun vaan korkeintaan pahaan makean tarpeeseen.

Hanna P 07.11.2019
Valkosuklaata miedonkirpsakkaalla tuoksulla. Ihan hyvää ja hyvin vaniljaista valkosuklaata, mutta sattumat jää niin statisteiksi et harmittaa! Maistuvaista kumminkin.

Janne J 24.10.2019
Rakenteeltaan melko napsakkaa valkosuklaata. Ei onneksi kovin jauhoista, mutta kurkussa pistävää, makeaa ja rasvaista eli selvästikin sikäli melko tyypillistä valkosuklaata. Makuaistit tapaavat myös vivahteita, jotka tuovat mieleen pyykinpesuaineen. En lämmennyt kyllä yhtään tälle tuotteelle, mutta saa kakkosen koska vielä huonompiakin on olemassa.

Kirsi I 23.10.2019
Keskikokoisia valkosuklaapalasia, maku on yllättävän hedelmäinen, mutta kuitenkin hyvin makea. Makeus korostuu, kun suklaa sulaa suussa. Lopuksi kitalakeen tarttuu valkosuklaa rasvaisuus, pisteet maun
hedelmäisyydelle, rasvaisuus ja imelyys on kamalaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani