Laatusuklaa

CHIEF CHOCOLATE OFFICER Suklaalevyraadissa

Chief chocolate officer the sparkling wine
Tuotteen Chief chocolate officer the sparkling wine valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chief chocolate officer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Iikka 03.12.2019
Mmmmmhmmmm. Makea karkkinen tuoksu ja maku. Läsnä on sattumaa, joka on tämän karkkisuuden takana. On muuten hyvää. En tiedä enempää ylistyssanoja, mutta arvosana puhukoon puolestaan. Olen mykistynyt tästä upeasta karkkisuudesta.


Annamari 07.11.2019
Sokkomaistelu: Suklaata, jonka seassa on valkoisia sattumia. Tuotteessa on tosi pistävä sivumaku. Rohisee hampaissa, siitä plussaa, vaikkakin sattumia on aivan liian vähän. Toisaalta se on hyvä asia, koska sattumat ovat pahoja. Maku on kummallinen ja saa irvistämään.

Hanna P 07.11.2019
Maitosuklaata valkoisilla ja kovilla sattumilla. Makea on tuoksu suklaassa. Huh, kylläpäs tämä suklaakin on makeaa! Sattumissa on kiva pieni rohina, mutta ne ovat niin kovin kovin harvassa. Mielenkiintoisia sattumat ovat, mutta niistä ei vähyytensä vuoksi saa hirveästi käsitystä...Ehkä kookosta? Suklaa on jotenkin halvanoloista. Tyydyn siis pisteissä kakkoseen, vaikka yleensä kookoksesta tykkäänkin.

Janne J 24.10.2019
Makean marjaista tuoksultaan. Maitosuklaan seassa on vaaleita sattumia, mutta niiden alkuperä jää kuitenkin arvoitukseksi. Tuovat ne jotain lisää perustason maitosuklaaseen, mutta lähinnä mieleen tulee hienoinen karvaus, yhdessä puraisussa myös makea marjainen kirpakkuus. Kokonaisuutena kuitenkin jotensakin tympeän makuinen suklaa.

Kirsi I 23.10.2019
Miedon makuista maitosuklaata, sokeria ja vaniljaa. Sattumia: rapeita ja toiset sitkeitä, aivan kuinkuivattuja hedelmänpaloja. Sattumia ei ole joka palatessa, mikä on harmillista. Vähemmällä sokerilla tämä olisi sijan hyvää, nyt yltiömakeus vähentää pisteen. Alkumaku oli mukavan suklainen ja sattumat hauskoja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani