Laatusuklaa

CHIEF CHOCOLATIER OFFICER Suklaalevyraadissa

Chief chocolate officer Syrah
Tuotteen Chief chocolate officer Syrah valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chief chocolatier officer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jarkko 20.02.2020
Tummahko suklaa, jossa aniksen tai salmiakin makua varsin miedosti. Makea ja tunkkainen, ajanhukkaa.

Iikka 20.02.2020
Liukasta tummaa suklaata. Tässä on kiva, makea sivumaku, jossa on hieman parfyymiä. Päämakuna on makeus, ja miksei myös kaakao. Ihan syötävä, mutta liian tavanomainen tummasuklaa. Nippanappa kolmonen.

Kirsi I 19.02.2020
Suklaata, josta tulee mieleen, ettei tästä osaa sanoa mitään. Eikä kyseessä nyt ole mikään Kismet-mainos. On tässä makua ja tuoksua, mutta en osaa kuvata sitä miksikään, kun suklaa sulaa suuhun, jää päällimmäiseksi mieleen sokeri, jotain kevyttä kukkaismakua joukossa on myös, jotain hippujakin on suussa lopuksi.

Janne J 19.02.2020
Mukava tumman suklaan tuoksu. Rapsahtaa erittäin napakasti poikki, melko kovaa siis. Aivan liian makeaa! Toisaalta makeus taittaa kyllä suklaan kaakaon karvautta, mutta vähemmän olisi tällä kertaa
kyllä reilusti enemmän. Nyt kaakaon potentiaalista jää osa hyödyntämättä ja maistamatta, eli joudun antamaan tälle kakkosen. Sopisi kuitenkin varmaan hyvin sissimuonapakkaukseen: tumman suklaan kofeiini pitää hereillä ja sokeri antaa energiaa.

Hanna P 19.02.2020
Tummaa suklaata paksuina paloina. Tuoksua ei ole juurikaan. Tummaksi suklaaksi varsin syötävä, sillä makeus peittää karvauden. Samalla tuote on kuitenkin varsin pliisu. Jälkimaku kuitenkin on sen verran huono, että tyydyn arvosanana kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani