Laatusuklaa

CHIEF CHOCOLATIER OFFICER Suklaalevyraadissa

Chief chocolate officer Pinot noir
Tuotteen Chief chocolate officer Pinot noir valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chief chocolatier officer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jarkko 20.02.2020
Maitosuklaa täysin ilman mitään makua. Makeutta tuntuu (ei maistu). Ajanhaaskausta pahimmasta päästä.

Iikka 20.02.2020
Maitosuklaata. Makeutta. Maitosuklaata. Tuotteessa ei ole vivahteita, lähinnä makeutta. Makean nälkään menee tälläisenään. Toisaalta, minähän pidän makeista maitosuklaista, joten mitäs minä valitan. Seassa on pienen pieniä ja kovia sattumia, joiden laadusta ei tokikaan pääse selvyyteen. Itse asiassa vivahteita löytyy kun ottaa kolmannen palan suuhun. Tässä on paahdettua karamelliä. Joku iso outo sattuma jäi pyörimään.

Kirsi I 19.02.2020
Ikävän hajuisia palasia, tuoksu jotenkin halpa ja kuivakka. Maitosuklaata siis, suutuntumansa jotain kuivia hippuja. Nibsejä? Maku on navettainen ja tupakkainen ja halvan vanilliininen.

Janne J 19.02.2020
Ei tuoksu oikein miltään tämä maitosuklaa. Keskikovaa, rouskuu hieman hampaissa. Aavistuksen rasvainen suutuntuma. Makeutta on ehkä hieman liikaa, mutta yleisvaikutelma on kaiken kaikkiaan melko miellyttävä tai ainakaan mikään ei hetimmiten ärsytä - paitsi ehkä hieman runsaahko vaniljaisuus. Perus rouskuttelusuklaata makeannälkään.

Hanna P 19.02.2020
Pienehköjä paloja maitosuklaata. Tuoksu on aika nuiva. No huh huh, nyt kyllä vetaisi suussa ensin sokerinmaut kaakkoon ja sitten puskee kahvisuus esiin. Voisin kait sanoa, että...“Voisihan tämä pahempaakin olla...” ja se on varmasti ihan totta. Kuitenkin tämä kuvatus on niin kaukana eheästä kokonaisuudesta, etten henno ykköstä parempaa antaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani