Matsmart banneri

CHOCOLAT STELLA Suklaalevyraadissa

Chocolat Stella diététique noir noisettes 72%
Tuotteen Chocolat Stella diététique noir noisettes 72% valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolat Stella -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 27.11.2009
Tummassa suklaassa näyttäisi olevan kokonaisia hasselpähkinöitä. Kenties pähkinöiden vaaleus halkaistuna vaikuttaa siihen, että suklaa näyttää erityisen tummalta. Toisaalta syödessä pähkinät laimentavat muutoin aika tummaa suklaata, jolloin kokonaisuus on varsin asiallista. Pähkinäsuklaitahan ei voi imeskellä, joten minäkin pureskelin koko ajan. Olisin melkein valmis antamaan tälle nelosen, mutta en kuitenkaan, sillä parhaat arvosanat on varattu sellaisille suklaille, joita voisi joskus tulla ostettua herkutteluhetkiinkin.

Päivi 27.11.2009
Tummaa suklaata pähkinöillä, joka ei tuoksu millekkään. Pähkinöitä on runsaasti. Suklaa maistuu ensin kitkerälle, mutta maku tasautuu. Pähkinät tuo kivan lisän. Aika jännä makusekoitus. Jälkimaku on hivenen kitkerä.

Hanna P 27.11.2009
Herkullisen tuoksuinen tumman suklaan palanen jossa suuria pähkinöitä reilusti. Suklaa on varskinkin tummaksi suklaaksi oikein hyvääkin ja sopii pähkinöiden kanssa erinomaisesti. Kiva rouskuteltava suklaa.

Iikka 27.11.2009
Herkullisen näköinen palanen, tumman oloista suklaata kokonaisilla pähkinöillä. Tuoksu on perustumma. Omien havaintojeni mukaan suklaassa on todella runsaasti pähkinöitä. Vaikkakaan itse suklaassa ole mitää maata kaatavaa pakollinen maistipala tumman suklaan ja pähkinän ystävälle. Lisäksi terveellistä :P
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet