Laatusuklaa

ALEXANDROS HAND MADE CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Alexandros Hand Made Chocolate organic milk chocolate cacao nibs
Tuotteen Alexandros Hand Made Chocolate organic milk chocolate cacao nibs valmistusmaa on Kreikka. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Alexandros Hand Made Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Janne J 01.09.2019
Maitosuklaassa tuoksuu joku lisuke, mutta enpä osaa hajun perusteella vielä sanoa, että mikä se on. Suklaa on rasvaista ja mietoakin miedompaa, siis melko vaatimatonta. Lisuke rohisee hampaissa, mutta en edelleenkään keksi, että mitä suuhuni pistin. Ei tehnyt kyllä minkäänmoista vaikutusta, tämä on helppo unohtaa.

Hanna P 01.09.2019
Vaaleaa maitosuklaata harvoilla sattumilla. Sattumat rohisevia. Suklaa ei vakuuta, lähinnä se on rasvaista. Pehmeä ja rasvainen maku on suussa, mutta ilman mitään särmää ei se jaksa yli kahden pisteen minua miellyttää kun sattumissakaan ei muuta särmää ole kuin rohina.

Iikka 01.09.2019
Harvassa näyttää olevan nibsit. Tuttu, laimea maitosuklaa on kyseessä, ja sitä on yritetty pelastaa muutamalla nibsillä. No, parani toki, muttei kylliksi. Koostumus on liukas ja rasvainen, nibsit vähän auttaa. Maku sokerinen, nibsit on mietoja ja miellyttäviä, mutta jäävät auttamatta jalkoihin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani