Laatusuklaa

ALEXANDROS HAND MADE CHOCOLATE Suklaalevyraadissa

Alexandros Hand Made Chocolate organic white chocolate strawberry & yogurt
Tuotteen Alexandros Hand Made Chocolate organic white chocolate strawberry & yogurt valmistusmaa on Kreikka. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Alexandros Hand Made Chocolate -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Valkosuklaiset.
 

Janne J 01.09.2019
Ihanaisesti marjalle tuoksuva valkosuklaa. Kuivattu mansikka ei ole ihan uusi juttu valkosuklaaseen yhdistettynä, mutta tässä se ainakin toimii oikein mainiosti. Suutuntuma ei ole ihan sileintä sorttia, mutta muuten tästä on paha keksiä juuri mitään negatiivista sanottavaa. Silmämääräisesti arvioiden suklaan seassa saattaisi olla aitoa vaniljaakin. Makeuskaan ei ole häiritsevällä tasolla, jos kohta sitäkin kyllä löytyy. Omassa lajissaan ihan mukava tapaus, ostaisin.

Hanna P 01.09.2019
Valkosuklaata pinkeillä sattumilla...Lupaavaa! Tuoksusta ei (yllättävää kyllä) saa kiinni. Perinteisen rasvainen valkosuklaa ja sattumat...Mitä nää on? Jotain kirpeyttä onneksi mukana? Ihan mukava, vähän rohisevakin suutuntuma. Valkosuklaa ei nyt vakuuta, mutta onneksi sattumasta tulee niin mukavaa kirpakkuutta vastapainoksi et eipä auta, pitää heltyä neloseen.

Iikka 01.09.2019
Jugurttimainen valkosuklaa. Ensin vähän kirpeitä makuja, ja näiden perässä perinteisempiä valkosuklaaseen yhdistettäviä makuja. Mansikkahiput maistuvat mansikalle. Yllätyn kun hoksaan pystyväni syömään tätä 100% enemmän kuin normivalkosuklaata. Valkosuklaan makeus kohtaa hiostavan kirpeän sivumaun. Ei paha.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani