Laatusuklaa

CHOCOLETTE Suklaalevyraadissa

Chocolette red milk chocolate with smooth nut filling
Tuotteen Chocolette red milk chocolate with smooth nut filling valmistusmaa on Latvia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocolette -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Janne J 01.09.2019
Todella houkutteleva makea ja nugaamainen tuoksu. Valitettavasti kaikki muu tässä onkin sitten pielessä, suklaa on ynseän tahmaista suutuntumaltaan ja yhtäaikaa kuivakkaa, karvasta, pistävää ja keinomakeutetun oloista, kenties joku sportti-proteiinisuklaa? En todellakaan suosittele, pysykää kaukana tästä kammotuksesta.

Hanna P 01.09.2019
Vaaleahkoa maitosuklaata nougatisella tuoksulla. Onko täytteenäkin pehmeää nougatia? Ihan hienostunut ja sinänsä ärsyttämätön tuote, mutta nyt sen ymmärrän: En tykkää nougatista! Ainakin se kaipaisi jotain raikasta joukkoonsa.

Iikka 01.09.2019
Miellyttävä tuoksu, maku ja koostumus heti ensi hetkillä. Mutta maku muuntuu suhteellinen nopeasti, eihän tämä ollutkaan nougaata? Hämmentävä tuote, josta saa ehkä tarpeeksi jo parin palan jälkeen. Outo. Mitähän lienee pikkusattumat. Heikko kolmonen tai vahva kakkonen. Jälkisuutuntuma tiputti nyt kakkoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani