Matsmart banneri

THE COCONUT COLLABORATIVE Suklaalevyraadissa

The Coconut Collaborative little choc pots
Tuotteen The Coconut Collaborative little choc pots valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki The Coconut Collaborative -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Vanukkaat, viilit, rahkat, levitteet & valmispuurot.
 

Jenni V 04.02.2019
Kissankokosilla kirjaimilla on suklaajälkkäripakkauksen päällä ilmoitettu että annoksessa (joita pakkauksessa on neljä) on vain 100 kaloria. No kai ny, jos purkit on sormustimen kokosia :-). No okei, ehkä vähän liioittelin, mutta totuuden nimissä 45g purkkeja voisi luulla dippikastikepurkeiksi. Setti ei ole mitään kevytsettiä, vaan periaatteessa tämä on vähän kuin suklaista tryffelimassaa kaapisi purkista. Kookoskermaa ja tummaa suklaata on käytetty runsaasti, eikä maitoa siis ole.

Maultaan tämä on vähän kuin raakasuklaata, eli minusta tuo kookoksen maku tulee liikaa läpi, vaikka suklaata ei olekaan säästelty. Liian rasvaisen tuntuistakin tämä minulle on. Hinta on kova ottaen huomioon purkkien koon, joten jää jatkossa kauppaan. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet