Laatusuklaa

CHOCRI Suklaalevyraadissa

Chocri weltreise vegan
Tuotteen Chocri weltreise vegan valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chocri -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Vegaani.
 

Jenni V 02.02.2019
165g rasiallinen vegaanista suklaata, 12kpl 60% maidotonta tummaa suklaata ja 12kpl vegaanista "maito"suklaata (sisältäen riisijauhoa). Jokainen laatoista on erilainen, käsin koristeltu. Laatat on jaoteltu kolmeen kategoriaan: Aasia, Eurooppa ja Amerikka, sekä Afrikka ja Arabia. Hauska idea tällainen maailmanmatka, ja kieltämättä rasia on kivan näköinen, vaikka pahvi ja muovit ovatkin ohuita lähinnä ollakseen ekologisempia. Toisaalta olisi ollut kiva että jokaista makua olisi ollut vähintään kaksi laattaa, jotta maistelussa olisi päässyt syvemmälle, ja mahdollisesti kaverillekin olisi riittänyt... Mutta maistelin nyt yksikseni ja jokaisen kategorian erikseen peräkkäisinä päivinä.

Aasia:
"Maito"suklaa hasselpähkinä: Laatassa on päällä pari kokonaista kuorittua hasselpähkinää. Suklaan outo ominaismaku hallitsee, varsinkin kun hasselpähkinä on sijoiteltu varsin paikalliseksi. Siksi kakkonen.
Papaija 60%: Tumma suklaa on mukavan rakenteista, sileää ja sopivan kaakaoista. Kuivattu papaija on ripoteltu päälle aika tasaisesti, mutta on aika makea lisuke tummalle suklaalle. Ihan ok, mutta ei ehkä paras makupari. Kolmonen.
"Maito"suklaa vanilja: Suklaan päällä on kivasti vissiin ripoteltuna vaniljajauhetta, ja vanilja peittää kivasti myös vegoladen tympeää ominaismakua. Juuri ja juuri kolmoseen yltää.
Goji 60%: Tumman suklaan päällä on kaksi isompaa kuivattua gojimarjaa. Maku on kirpsakka gojikohdista, enkä oikein näe sen parantavan suklaan makua yhtään. Kakkonen.
"Maito"suklaa cornflakes: Tympeä vegoladen maku vie kuusi nolla cornflakesin miedon maun yli. Oikeastaan hiutaleet tajuaa vain rakenteesta. Kakkonen. En myöskään tajunnut miten cornflakes liittyy Aasiaan...
Inkivääri 60%: Vähän kuin papaijalaatta ulkonäöltään, ja alkumakukin on makeahko, mutta jälkimaussa on pienoinen potku. Inkivääri-tummasuklaa on tavallaan hyvä yhdistelmä, mutta hyvin pieni annos sitä riittää. Tällaisena laattana on kolmosen arvoinen.
"Maito"suklaa mansikka: Mitenköhän mansikka liittyy Aasiaan? Tuntuu että ovat ideat vain loppuneet kesken ja sitten loput mätkäytetty eri kategorioihin umpimähkään :-) Anyways, tuon kritiikin lisäksi maku on myöskin aika tylsä, vegolade maistuu liikaa eikä kuivattua mansikkaa erota mansikaksi mausta, vaikka se kaunista onkin, ja vähän kirpeää. Kakkonen.
Pinjansiemen 60%: Laatan päälle on eksynyt peräti kaksi siementä. Maku on pinjansiemenessä kuitenkin varsin voimakas ja tunnistettava, joten se ei haitta, varmaan hyväkin ettei sitä ollut enemmän. Pinja-suklaa on minulle vähän outo yhdistelmä, enkä oikein tiedä pidänkö siitä vai en... Ehkä kallistun pinjan rasvaisuuden puolesta vähän en-puolelle, joten kakkosen puolelle pisteet jätän.

Eurooppa & Amerikka:
Mustikka 60%: Tummassa suklaalaatassa on kaksi varsin isoa kuivattua mustikkaa, jotka ovat rakenteiltaan jätetty kivasti vähän kosteiksi, ja jotenkin maussa on vähän suolaisuuttakin makeuden lisäksi. En ehkä tunnista ihan mustikaksi makua, mutta silti lisuke sopii suklaaseen. Kolmonen.
"Maito"suklaa vadelma: Laatta joka näyttää ja maistuu melkein samalta kuin mansikkavariantti, olisiko kirpeyttä aste enemmän. Marjan laatua ei mausta tunnista, ja vegolade hallitsee liikaa. Kakkonen.
Suolapretzel 60%: Kivan näköinen laatta jossa on päällä pieni kokonainen suolapretzel. Suhteessa pretzeliä on aika paljon, mutta toisaalta yhdistelmä toimii aika kivasti tumman suklaan kanssa. Kolmonen.
"Maito"suklaa cashewpähkinä: Suklaan päällä on kaksi kokonaista cashewtä. Nyt on taas osuttu oikeaan lisukkeeseen vegoladelle, eli maku peittää tarpeeksi tympeää vegaanisuklaan sivumakua. Kolmonen.
Karpalo 60%: Suklaan päällä on pari isoa kokonaista kuivattua karpaloa. Maku ja ulkonäkö muistuttavat mustikkalaattaa, mutta tämä on vähän kirpeämpi kombo, mutta ei kuitenkaan liian. Toimii, kolmonen.
"Maito"suklaa hasselpähkinäkrokantti: Laatan päällä on pienen pientä hasselpähkinärouhetta, joka on makeutettu niin että se suussa tuntuu raesokerilta. Pähkinä ei maistu makeuden ja vegoladen alta ollenkaan. Kakkonen.
Merisuola 60%: Ohoh, nyt on suolapurkki ollut auki oikein kunnolla, pinnalla on reilusti suolahiutaletta. Minulle suolaa on liikaa, puolet olisi riittänyt. Kakkonen.
"Maito"suklaa suklaasydän: Nyt on taas käsillä varmaan taas laatta "kun ei muuta keksi niin tehdään tämä". Eli vegoladea jonka päällä sydämenmuotoinen tummasuklaakuvio. Vegolade taas hallitsee makua eikä sinällään hyvä tumma suklaa maistu tarpeeksi. Kakkonen.

Afrikka & Arabia:
"Maito"suklaa kookoshiutale: Sijoittaisin tämän variantin mieluiten Aasian alle, mutta kait se täälläkin menee... Sinänsä kookoksen maku on yllättävänkin mieto, hiutaleet ovat aika kuivia ja mauttomia, ja vegolade taas maistuu liiaksi. Kakkonen.
Mango 60%: Toinen vahvasti Aasiaan mieltämäni maku... Mangoksi silti en päällä olevia kuitattuja palasia tietäisi. Ihan kiva pari ne tummalle suklaalle ovat. Juuri ja juuri kolmonen.
"Maito"suklaa kukan terälehdet:: Kaunis laatta, johon on ripoteltu päälle kuivattuja kukan terälehtiä, vissiin ainakin kehäkukkaa, ja auringonkukkaa ja ruusuakin taitaa olla. Silti maku on pettymys, ei kukkaset hirveästi maistu millekään, en tiedä olisiko asia ollut toinen jos suklaa ei olisi ollut vegoladea. Kakkonen.
Ananas 60%: Nyt on ripottelijalla mennyt vähän koristelut pieleen, kun laattaan on alareunaan osunut ehkä kaksi pientä palaa ananasta... Kyllä se ananas nyt ehkä vähän maistuu tuossa reunaosassa, ja on kyllä aika makeaakin, joten on ehkä hyväkin että ei ole enempää? Maanantaikappale kuitenkin selvästi, siksi kakkonen.
"Maito"suklaa kahvirouhe: No nyt on makupari joka selkeästi on Arabiaan ja Afrikkaan liittyvä. Kahvirouhe on hyvin pientä ja näyttää hyvältä suklaan päällä. Vegoladen makukin peittyy melko kivasti. Kolmonen.
Appelsiini 60%: Ananaksen tapaan toinen maanantaikappale, eli ei ole kovin montaa appelsiinisukaattipalaa eksynyt pinnalle. Appelsiini ja suklaa on yleensä hyvä makupari, mutta oikeastaan tässä ei maistu lainkaan appelsiini, en tiedä miksi. Kakkonen.
"Maito"suklaa paahdettu maapähkinä: Tämä voisi yhtä hyvin olla Amerikan tai Aasian alla... Anyways, pähkinänpuolikkaat maistuvat itseltään, ja maku on tarpeeksi voimakas peittämään vegoladen. Kakkonen siis.
Kultajauhe 60%: Tässä ei taida olla varsinaista makua, eli tavallaan tämä on kultajauheella koristeltua puhdasta tummaa. Maku on minusta hyvä, ei siinä mitään, vain vähän tylsä. Kolmonen.

Keskiarvoksi muodostuu 2,42. Idea on hyvä ja ekologinen ja kaunis lahja tämä on, mutta valitettavasti tuo vegolade varsinkin minulla tökki pahasti.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset