Laatusuklaa

BODYLAB NUTRITION Suklaalevyraadissa

Bodylab pancake & waffle mix white chocolate & raspberry
Tuotteen Bodylab pancake & waffle mix white chocolate & raspberry valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Bodylab Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 13.08.2019
Vehnäjauhoa, kermajauhetta, maitoproteiinia, makeutusaineita, inuliinia, kuivattua vadelmaa ja suolaa. Niistä on tämä jauheseos tehty, eli periaatteessa samaa settiä kuin white choco -versio, mutta nyt tuota vadelmaa on lisätty, näemmä 4% mikä on aikas paljon. Valmistan taas pannarini mikrossa pussin sekoitussuhteella, ja hyvän koostumuksen pannari siellä saa.

Vadelmansiementä riittää joka lusikalliseen, enkä oikein pidä siitä, siemenet jäävät hampaiden väliin ja ovat vähän kitkeriäkin, ja samalla vähän kirpeän marjaisia. Enemmän tämä on marjaista kuin suklaista, ja tosiaan tuo kitkeryys ei tee hyvää maulle. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani