Laatusuklaa

BODYLAB NUTRITION Suklaalevyraadissa

Bodylab pancake & waffle mix white chocolate
Tuotteen Bodylab pancake & waffle mix white chocolate valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Bodylab Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 12.08.2019
Proteiinipannukakkujauhetta, jossa on mukana valkosuklaata, tosin ainoastaan aromina. Helppouden ja vähärasvaisuuden nimissä valmistan oman pannukakkuni mikrossa, teen yhden ison ja annan olla 2 min täydellä teholla ja tuloksena on ihan kelpo pannari, joka on vähän kostea paksuimmasta kohdastaan. Ohjeen mukaan taikinaan laitan 1dl vettä ja 75g jauhetta, ja sekoitan sheikkerin sijaan haarukalla suoraan lautasella. Tuloksena on mallikelpoinen pannari, paakkuja ei ole lainkaan.

Taikinan maku on vehnäjauhoinen, mutta valmis tuotos on minusta maukas, vähän kuiva reunoilta mutta se on mikron syytä. Valkosuklaan huomaa oikeastaan vain lisämakeutena verrattuna classic -versioon, mutta silti tämä on kyllä erittäin hyvän makuista ihan ilman lisukkeitakin. Ei kovin suklainen tosin... Silti maulle kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani