Mainospaikka vapaana

BODYLAB NUTRITION Suklaalevyraadissa

Bodylab break up! dark chocolate almond 55%
Tuotteen Bodylab break up! dark chocolate almond 55% valmistusmaa on Tanska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Bodylab Nutrition -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Proteiinipatukat ja -juomat, Sokerittomat / Ei lisättyä sokeria.
 

Jenni V 01.02.2019
90g sokeriton tummasuklaalevy, jossa on proteiinia 20%. Rasvaa on normitumman suklaan verran, eli mikään kevyttuote tämä ei ole, ja melko reilusti saa tätä vedellä jotta proteiinistakaan hyötyisi... Tässä mielessä turha tuote siis. Levy on todella kovaa ja kuivaa suklaata, ja pinta on ruman harmaa. Alapuolella on kokonaisia kuorellisia manteleita, ja päälipuoli on jaettu uurteilla eri kokoisiin lohkoihin. Hauskojakin on yritetty olla, kirjoittamalla kissankokoisilla kirjaimilla levyyn "mine" ja sitten pienen pieneen alkakulman palaan "yours".

Maultaan suklaa ei varsinaisesti ole pahaa, ja tummaltakin tämä selkeästi maistuu. Ongelmana on vaan se että levy tuppaa olemaan vähän liian mauton sokerittomuuden vuoksi, eikä tätä jaksaisi imeskellä erkkikään kun tämä ei varsinaisesti sula suussa. Kakkonen siis.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset