Fazer

GUYLIAN Suklaalevyraadissa

Guylian quatro (186g)
Tuotteen Guylian quatro (186g) valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Guylian -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko Karhunen 15.04.2011 (Jäsenprofiili)
Nyt alkaa suklaamunat olemaan jo niin pieniä, että folion kääriminen käy työlääksi. Jokaisessa pikkumunassa on kiva kuviointi. Ensimmäinen maistamani on kultakääreinen. Se paljastuu valkosuklaiseksi munaksi, jossa valkosuklaa toimii kuoren lisäksi myös kahden "kammion" väliseinänä. Kammioissa on suklaanväristä tavaraa, jonka seassa kovahkoja murusia. Ihan asiallisen oloinen pieni suklaamunanen ansaitsee 3 pistettä. Oranssifolioinen maitosuklaakuorinen muna sisältää valkoista appelsiiniltä maistuvaa massaa. Herkullinen yhdistelmä, joskin aavistuksen liian makea, ansaitsee kuitenkin 4 pistettä. Tummanruskeaan folioon kätkeytyi arvausteni mukaisesti tummasuklaapintainen muna sisustan ollessa vain hitusen vaaleampaa ja jämäkkää (paksua) tavaraa. Kaakaon maku on hyvä, mutta suutuntumassa rasvaisuus vaivaa ja kokonaisuus jää liian makeaksi, siksi vain 2 pistettä tälle. Olettaen, että rasiassa olisi kaikkia makuja yhtä monta, tulee keskiarvoksi 3. Tarkistuksessa paljastui, että rasiassa oli 7 kultakääreistä, 7 oranssia ja 8 tummakääreistä suklaamunaa. Tarkka keskiarvo jää tällöin hitusen alle kolmosen.

Iikka 15.04.2011 (Jäsenprofiili)
Hieno paketti, jonka sisällä on kolmea eri väristä (ja makuista) munaa. Foliokäärekin on tavallista hienompi. Valkosuklaa: miellyttävän makuinen muna, jossa on sisällä jotain kovaa ja kookasta (anteeksi lukijat, hotkin tämän niin nopeasti etten saanut käsitystä mikä siellä sisällä oli). Maitosuklaa: Sisällä on liian makeaa ja appelsiininkuoren makuista täytettä. Tummasuklaa: Miellyttävän pehmeän makuinen, edelleen turhan makea, ehkä kahvinmakuinen. Yksi kutakin riiittää makean nälkään toviksi. Maitosuklaa oli heikoin lenkki, ja se tiputti arvosanan kolmoseen.

Päivi 14.04.2011 (Jäsenprofiili)
3 erilaista suklaa makua, appelsiini, krispi ja tryffeli. Appelisiini suklaamunassa maistuu selvästi appelsiini. Suklaa tuo mieleen sen kylmän jääsuklaan. Maku on viileä. Appelsiini saa 5p. Totean tässä välissä, että foliot ei aukea helposti. Kuoriminen on oma konstikas juttunsa. Krispi on valkoisessa suklaassa. Kovaa ja rapisevaa. Ei kuitenkaan liian makeaa, paitsi lopussa se makeus vasta iskee. Krispille 3p. Tryffeli on tummassa suklaassa. Hyi kauhea ku pahaa! Kaamean tumma maku. Naamavääntelyn aktivoija. Hyhhyh! Tryffelille 1p. Koko pakkaukselle tulee sit 3p

Hanna P 14.04.2011 (Jäsenprofiili)
Hauska ja aivan kaunis pahvirasia pienille suklaamunille. Kolme kääreen väriä: Kulta, tummanruskean ja oranssin värisiä kääreitä munissa. Tummanruskeasta paljastuu tummaa, oransista maitosuklaata ja kultaisesta valkoistasuklaata. Kussakin munassa elegantit logokohokuviot. Valkoinen suklaamuna ei tuoksu lainkaan. Sisällä makeaa täytettä ja rouhetta. Maitosuklaan sisällä valkoista appelsiinin makuista täytettä, tämähän on jopa raikasta ja hyvää. Tummassa suklaassa tumma täyte. Kokonaisuus on oikein elegantti ja suklaat ovat piristävästi erimakuisia. Eritellysti liiallisen makeuden vuoksi valkoinen suklaa 2 pojoa, maitosuklaa hyvyytensä ja raikkautensa vuoksi 4 ja tummasuklaa peruskamaa eli 3 pistettä sille ja yhteensä 3 myös.


ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet