Laatusuklaa

CAKESHOP PRAGUE Suklaalevyraadissa

CakeShop Prague rézi čokoládový s medem
Tuotteen CakeShop Prague rézi čokoládový s medem valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki CakeShop Prague -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 28.11.2018
Prahan vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevasta kahvilasta sai kaikennäköistä kakkua gluteenittomana. Tämä näytti todella herkulliselta, suklaa-hunaja luki englanninkielisessä kuvauksessa. Kakussa on todella monta ohutta kerrosta, ja välissä on jotakin makeaa kaakaokreemiä, ja päällä kaakaojauhetta ja valkosuklaalaatta koristeena. Ulkoreunaa kiertää jään violetin värinen kuorrutekerros, onkohan se marenkia, ja maistellessa selviää että ulkoreunalla on myös kerros paksua suklaaganachea.

Valitettavasti vaan oli niin että ulkonäkö oli makua parempi. Kakku on varmaan hunajaisuuden takia todella makeaa, ja kakkukerrokset ovat harmittavan kuivia. Täytettä ei ole riittävästi kostuttamaan kakkua. Ulkoreunan ganache on hyvää, mutta sen olisi vallan hyvin voinut sijoittaa kakun väliin, koska pelkiltään syötynä tavara on varsin tuhtia. Valkosuklaalaatta on täysin mauton. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset