Laatusuklaa

ALL STARS Suklaalevyraadissa

All Stars hy-pro deluxe bar white chocolate crunch
Tuotteen All Stars hy-pro deluxe bar white chocolate crunch valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki All Stars -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Proteiinipatukat ja -juomat, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 03.11.2018
100g iso proteiinipatukka, johon on saatu mahdutettua monenlaista suklaata: 15% tummaa kuorrutteena, päällä 1% valkosuklaata raitana, ja täytteen seassa 2% maitosuklaapisaroita. Täyte on kaksikerroksinen, alla reilun kaakaoinen kerros ja päällä valkoinen, seassa on 5% soijakrispiä. Kai tuo valkoinen kerros sitten edustaa sitä valkosuklaata... Mutta varsinaisesti oikeaa valkosuklaata patukassa on todella vähän.

Ravintoarvot ovat kohtuulliset, sokeria ja kovaa rasvaa löytyy, mutta onhan kyseessä iso patukka. Ulkonäkö on aika lailla sellainen mitä löytyy saksalaisista konvehtirasioista, eli ihan siisti pötykkä. Maku on kanssa samaa sarjaa saksalaiskonvehtien kanssa, eli joku halpa sivumaku sinänsä mukavan pehmeästä patukasta löytyy. Ei tämä nyt ihan hirveää ollut, mutta ei aivan priimaakaan. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani