Laatusuklaa

SALZINGER Suklaalevyraadissa

Salzinger knusper-salmiak in zartbitterschokolade 60%
Tuotteen Salzinger knusper-salmiak in zartbitterschokolade 60% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Salzinger -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Lakritsi & salmiakki, Patukat.
 

Annamari 03.12.2018
Sokkomaistelu: Voimakkaan makuinen tuote, ihan kuin rusinan, lakritsin ja alkoholin yhdistelmä. Lakritsi maistuu todella voimakkaasti, tai no ehkä salmiakki. Suklaa jää todellakin sivurooliin. Erittäin persoonallinen tuote. Ihan hyvä, mutta pieni pala riittää.

Janne J 22.11.2018
Mielenkiintoinen, kuivakka tuoksu. Huh, huh, tässähän suklaan seassa salmiakkia enemmän kuin laki sallii. Suklaasta en oikeastaan pysty sanomaan mitään, mutta salmiakki on tiukkaa tavaraa. Suosittelen vain salmiakkifaneille, suklaan takia tätä ei kannata ostaa.

Hanna P 22.11.2018
Ilmeisesti edessäni on paloja tummasuklaapatukasta sisällään pääosin vaaleanruskeaa ja kiinteää täytettä. Tuoksu ehkä salmiakkinen? Oho...maku on ihan hurjan salmiakkinen! Vaan onneksi tykkään salmiakista ja tässä kuitenkin häivähtelee suolaisuus ja makeus vuorotellen. Tykkään (vaikka pikkusen iskee hikeä pintaan)!

Iikka 22.11.2018
Tuoksusta tulee mielee Musta Aukko -keräilykorttipurkka straight from 1980. Maku on hiostavan salmiakkinen. Palan jälkeen pyyhin desin hikeä otsalta ja jatkan arviointia. Tosin jään ihmettelemään, oliko maussa lainkaan suklaata. Eipä tainnut. Salmiakkiöverit tuli. Huhhuijaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset