Leader Vegeway Leader Vegeway

BURTON'S BISCUIT Suklaalevyraadissa

Maryland cookies choc chip & hazelnut
Tuotteen Maryland cookies choc chip & hazelnut valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Burton's Biscuit -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Hanna P 20.10.2018
Suklaahippukeksi miedon pähkinäisellä tuoksulla. Keksit pienehköjä, mutta suklaata ihan reilusti ja hyvän kokoisina palasina. Ei mitenkään hirveän originaali tuote, mutta vallan ilokseenhan näitä rouskuttaa, sokerin vaan suussa rohistessa.

Janne J 13.10.2018
Kuivakkaan ja ei-houkuttelevan tuoksuinen vaalea keksi, jossa suklaamurusia. Hieman on halvan makuinen ja jauhoisen oloinen, melko vaatimaton ja mitäänsanomaton keksi. Suklaa etenkin saisi maistua enemmän. Kyllähän nämä toki teen ja kahvin kanssa lautaselta katoaisivat, mutta minkäänlaista ostohalukkuutta eivät kyllä herättäneet.

Taneli 13.10.2018
Kuivakka suklaamurukeksi, jossa pähkinähituja. Korkea rasva- ja suolapitoisuus lienee monille mieleen, mutta mielestäni kokonaisuus on tylsä eikä synnytä halua syödä toista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet