Laatusuklaa

WALKER'S NONSUCH Suklaalevyraadissa

Walker's Nonsuch assorted toffees and chocolate éclairs
Tuotteen Walker's Nonsuch assorted toffees and chocolate éclairs valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Walker's Nonsuch -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 02.08.2018
Aitoa englannintoffeeta erilaisina versioina, kivoissa eri värisissä kääreissä. 150g pussissa tosin sekoitussuhde on erittäin maitosuklaatoffeepainotteinen... En tiedä onko sitten aina niin vaan sattuiko kohdalle vain tällainen versio. Arvioin kuitenkin joka laadun painottaen niitä saman verran. Yleisesti voi toffeesta sanoa, että palat ovat aikamoisen isoja, ja leuat saavat tosissaan tehdä töitä ellei kärsivällisyyttä pureskeluun ole... Ehkä pienempi annoskoko olisi ollut mieleeni.

Vaaleansininen kääre (English Creamy Toffee): Sekoituksen ainoa toffee jossa ei ole suklaata. Valtava kermanvärinen toffeepala pistää todella leuat töihin, mutta nannaa tämä on, erittäin hyvää, perinteistä ja suussa sulavaa. Kolmosen laatutyötä.

Sininen kääre (Milk Chocolate Toffee): Maitosuklaalla kuorrutettu toffee on ikävän harmaa päältä, kooltaan ehkä vähän pienempi kuin edellinen versio. Imeskelen suklaata päältä, ja se tuntuu todella ikävän halvalta. Ikävää, että laadukkaan toffeen päälle on valikoitu näin huono suklaa, kakkonen.

Punainen kääre (Dark Chocolate Toffee): Samanlainen kuin edellinen toffee, päällä nyt vaan selkeästi tummaa suklaata. Pelkän suklaan maku on yllättävänkin terävä, parhaalta tämä maistuukin kun laittaa vähän leuat töihin ja mäyssää sekä toffeeta että suklaata samaan aikaan. Toffee ja tumma suklaa ei ole hullumpi yhdistelmä, mutta toffeen sitkeä tekstuuri tekee kokonaisuuden vähän vaikeasti nautittavaksi. Kolmonen.

Violetti kääre (Milk Chocolate Éclair): Suurehko toffeepala jonka sisällä on maitosuklainen yllätyssydän, joka rapsahtelee kivasti hampaissa aavistuksen pehmeämmän toffeen sisällä. Maitosuklaan aromeja ei näin ehkä niin paljon maista kuin kuorrutuksessa mutta tällä kertaa se ei taida olla huono asia. Hyvää perustoffeeta, kolmonen.

Vihreä kääre (Banana Split Éclair): Samanlainen kuin edellinen, mutta sisällä onkin nyt valkosuklainen yllätys. Nami, ja banaaniesanssia, joko toffeessa tai suklaassa, en tiedä. Valkosuklaasydän on herkullinen, ja banaaniaromi sopii sen ja toffeen kanssa yllättävän hyvin yhteen. Maukas ja erilainen, taidanpa antaa nelosen.

Keskiarvoksi tulee näin tasan kolme, eli laadukkaasta enkkutoffeesta on kyse. Tosin tuo maitosuklaakuorrutteisten määrä jää vähän kismittämään, kun jos olisin painottanut varianttien määrällä arvosanaa niin oltaisiin ehkä valuttu kakkosen puolelle... Mutta pidetään nyt tämä kolmonen kuitenkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset