Laatusuklaa

PANDY PROTEIN Suklaalevyraadissa

Pandy chocolate with mint crisp 55%
Tuotteen Pandy chocolate with mint crisp 55% valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pandy Protein -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Annamari 06.05.2019
Sokkomaistelu: Minttuinen tuoksu! Rouheinen ja kova koostumus, raakasuklaamainen. Todella pahaa. Tuoksu enteili hyvää, mutta maku on ihan oksetus. Jälkimaku tässä ei ole, mikä ehkä lopulta onkin se positiivisin asia tässä.

Jarkko 20.04.2019
Onpas minttuinen maku ja kuiva ja rakeinen koostumus. Hyi kauhia mitä liisteriä tästä tulee sulaessa. Kuvitelkaa tapettiliisteri, jossa hiekkaa seassa. Hampaisiinkin tarttuu, mokoma. Aivan ala-arvoista. Ei kelpaa edes vangeille tai varusmiehille.

Janne J 30.03.2019
Minttuinen tuoksu ei houkuttele suuremmin. Kuivakkaa ja perin jauhoista rakenteeltaan, sokeria sen sijaan on joukossa sopivan maltillisesti. Vaan kylläpä on tunkkaista maultaan, eikä minttu ainakaan paranna tilannetta vaikka sitäkään ei ole annosteltu sekaan aivan holtittomasti. Kun jälkimakukin on karvas, niin vaikea tästä on innostua millään lailla. Vaan on sitä vielä huonompiakin tullut maisteltua, siitä 1,5 pistettä.

Iikka 30.03.2019
Suklaata jossa epäilyttävä hammastahnan maku. Sitten maku taipuu mintturommipaukuksi. Koostumus on kova, mutta jauhomainen. Tätä syö koska tietää että on näinkin “terveellinen”, mutta eihän tämä nautintoaineena ole kummoinen.

Hanna P 30.03.2019
Maitosuklaata hammastahnaisella tuoksulla. Hirvittävän kova ja kovin rakeinenkin suutuntuma. Lienee jotain halpis- tai dieettisuklaata? Ei ole minttu perinteisestikään suosikkejani ja vaikka pehmeyttäkin makuun tulee, ei tuotteessa silti ole mitään mikä sen keskikastia korkeammalle nostaisi.

Jenni V 03.04.2018
Proteiinisuklaasarjan viimeinen maistelemani variantti on rakenteeltaan yhtä "tallautuva" ja rakeinen kuin muutkin variantit. Harmi, sillä maku ei varsinaisesti ole paha, piparminttuöljyä on sopivasti (0,3%) ja crisp on kaakaonibsejä (4%). Valitettavasti suklaa on muuten niin rakeista, ettei nuo crispit oikein erotu kunnolla joukosta. Kakkosen tekele.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani