Laatusuklaa

PANDY PROTEIN Suklaalevyraadissa

Pandy chocolate with caramel and seasalt 55%
Tuotteen Pandy chocolate with caramel and seasalt 55% valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Pandy Protein -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Proteiinipatukat ja -juomat.
 

Annamari 04.12.2018
Sokkomaistelu: Muovisen tuoksuista suklaata. Rohisee ja maistuu hiekalta ja keksiltä ja pahvilta. Hyvin erikoinen tuote, jonka jälkimaku on lopulta hyvinkin kiinnostava. Mitä enemmän tätä syö, sitä paremmalta maistuu. Tämä on niin tunteita herättävä ja erikoinen että saa neljä pistettä.

Janne J 22.11.2018
Houkutteleva makeahko tuoksu. Maku taas ei ole niinkään makea, vaan jopa hieman kuivahtavan tunkkainen. Suklaan seassa on jotain rouskuvaa ja sitkasta, suutuntuma on jauhoinen. Vähän jää linjattomaksi ja epämääräiseksi, en oikein saa kiinni että mitä tässä on haettu. Kaipaisi ehkä jotain makeita marja- tai hedelmäpaloja piristämään tummahkoa makumaailmaa. Plussaa siitä, että ei ole tavanomainen eikä tylsä.

Iikka 22.11.2018
Jopas on erikoinen koostumus. Vähän kuivakka, jauhoinenkin. Maku on mieto, oudon keksinen. Suolaa bongasin ensihaukulla, mutta sitten sekin jäi. Ei uskoisi suklaalevyksi. Noh, ei tämä tyystin vastenmielinenkään ole.


Hanna P 22.11.2018
Keskitummaa suklaata kiehtovalla tuoksulla. Oho, onpas kummallinen koostumus! Nimeän tämän hiekkapaperisuklaaksi...”Hiekka” rohisee hampaissa, mutta tässä on jotain älyttömän kiehtovaa ja huumaavaa.
Ilmeisesti vaan makeus ja maun pehmeys ovat suulleni juuri täydelliset. Täydet pisteet, vaikken osaakaan sanoa onko koostumus hyvä vai huono. Maussa ei kuitenkaan parennettavaa ole.

Jenni V 03.04.2018
Todella rouhean sokerisen rakenteen omaavaa proteiinisuklaata, jossa itse suklaa on maltitolilla makeutettua, mutta lisätty karamelli sisältää sokeria. Sinänsä tämä yllä maistuu karamellifudgelle, mutta rakenne on sen verran outo että silmät kiinni laittaessaan voisi yhtä hyvin pureskella fudgea kuin suklaalevyä. Suklaa tallautuu fudgen tavoin hampaisiin ja rohisee varsin ikävästi. Imeskelemään ei tehnyt mieli edes ryhtyä. Ei varsinaisesti pahaa, mutta olen kyllä parempiakin proteiinisuklaalevyjä maistellut. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset