Leader Vegeway Leader Vegeway

SUOMEN JÄÄTELÖ Suklaalevyraadissa

Suomen Jäätelö tumma suklaa
Tuotteen Suomen Jäätelö tumma suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Suomen Jäätelö -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Vegaani.
 

Jenni V 08.03.2018
Gluteenittomaan kauramaitoon tehtyä aitoa suklaata ja kaakaojauhetta sisältävää jäätelöä. Annospikarissa on 125ml annos mikä on vähintäänkin riittävä - desikin olisi piisannut. Lusikointiin on pakkauksessa mukana muovinen lasta - olisin ilman muuta brändistä odottanut puista...

Anyway, annan ohjeen mukaan jäden sulaa 10 minuuttia, mutta tuon jälkeen jäätelö on edelleen kivikovaa. 15-20 min olisi ehkä sopivampi ohje. Pinnalla on kuiva kerros "kuorettunutta jäätelöä", ja sen alla jäätelö on tiivistä, ja siinä on erittäin tumma maku, ja aavistuksen rakeinen rakenne. Tavallaan tämä oli vähän kuin aavistuksen jähmettynyttä mudcakea, eli kylmää tahnamaista settiä. Kauramaidon erottaa aika selkeästi mausta. Ei tämä kyllä millään kermajäätelölle pärjää, mutta kaakaoisuudessaan kyllä yritystä piisaa. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet