Leader Vegeway Leader Vegeway

HALLOREN SCHOKOLADENFABRIK Suklaalevyraadissa

Halloren zarte verführung zartbitter (130g)
Tuotteen Halloren zarte verführung zartbitter (130g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Halloren Schokoladenfabrik -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 01.03.2018
12 kpl alkoholilla maustetulla tryffelillä täytettyjä kuppeja, joissa kuppi on semitummaa suklaata (kaakaoprosenttia ei mainita). Makuja on kolme, kutakin siis neljä kappaletta. Pakkaus ei nyt mikään tyylikkyyden huippu ole, mutta ihan laadukkaan näköisiä konvehdit ovat, nättejä ja kiiltäviä. Rakenteesta voi myös todeta että tryffeli oli oikein hyvää, juuri sopivan kosteaa ja sileää. Samoin suklaan rakenteessa ei ollut moitittavaa, kaakaota olisi nyt ehkä saanut vaan olla reippaamminkin.

Aprikoosibrändyä sisältävässä konvehdissa on valkosuklaatryffeliä, ja kantena paksu kerros semitummaa suklaata sekä muutama kuivattu aprikoosin pala. Aprikoosi maistuu jonkun verran, mutta alkoholi sitäkin enemmän. Valkosuklaan maku tryffelistä peittyy valitettavasti lähes täysin sen alle, ja jälkimauksi jää lähinnä polttelevuus. Harmi, sillä kuten sanottua, rakenne on oikein hyvä. Kakkosen pisteet.

Weinbrand-vanille -konvehdissa on sisällä tumma suklaatryffeli mausteenaan ripaus vaniljaa sekä reilu tujaus brandyä. Vaniljaa en nyt juuri maistanut, mutta kaakao maistuu aavistuksen enemmän ja antaa hyvää vastapainoa alkoholisuudelle. Rajoilla kuitenkin ollaan ettei sitä viinaa ole liikaa. Hyvä rakenne kuitenkin, ja ihan nätti konvehtikin, koristeena maitosuklaaraitoja. Kolmonen.

Mokka-rommikonvehdissa on alkoholina sekä mokkalikööriä että Jamaikan rommia. Alkoholisuutta siis taas piisaa kaakaoisessa tryffelissä... Kupin kantena on paksu kerros valkosuklaata, johon on koristeeksi ripoteltu hiukan kahvia. Valkosuklaa ja kahvi taas tuppaavat peittymään liiaksi alkoholisuuden alle... Silti loppumaku on mielestäni aavistuksen miedompi ja parempi kuin aprikoosikonvehdissa, ja jälleen on tosi hyvä rakenne konvehdissa... Ehkä joku kahvirouhe tryffelin joukossa olisi tehnyt terää? Juuri ja juuri kolmonen.

Keskiarvoksi tulee 2,67 joka pyöristyy kolmoseen. Alkoholikonvehtien ystävälle varsin edullinen ja toimiva boksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet