Leader Vegeway Leader Vegeway

CHOCO PACK Suklaalevyraadissa

Choco Pack tradition zselés
Tuotteen Choco Pack tradition zselés valmistusmaa on Romania. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Choco Pack -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 15.01.2018
Budapestin tuliaisina saimme tällaisen 300g pussin Julia-tyyppisiä tummalla suklaalla kuorrutettuja marmeladeja. Nyt ei käärepaperissa ole säästelty... Päissä on nimittäin paperia sen verran reippaasti että olisi toinen konvehti mahtunut samaan paperiin. Lisäksi oli outoa, että vaikka twistaamiseen olisi paperissa ollut varaa vaikka kuinka, niin sitten kuitenkin oli käytetty liimaa twistauksen sijaan... Outoa. Sinällään muuten ihan kivan näköisiä, kuusikoristeisia kääreitä, nuo päiden pituudet on kuitenkin hassut kun sisällä on vaan Julia-konvehdin kokoinen ja näköinen suklaa.

Verrattuna Juliaan marmeladi ei kuitenkaan ole läheskään niin hyvää. Päällä on rakeinen (sokerinen) kerros, josta olisi hyvin voinut luopua kun kuorrutteena on kerran suklaata. Marmeladista ei myöskään ottanut selvää että minkä hedelmän makuista sen piti olla, google-kääntäjällä selvisi että ehkä sitruunan ja appelsiinin... Mutta en mene kyllä takuuseen. Marmeladista pitäisi kyllä mielestäni selvitä selkeästi makumaailma, nyt jäi selkeästi keskinkertaisen alle kokonaisuus. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet